Flamenco café Duende

Lindengracht 62
Amsterdam
T: 020 - 420 6692 (vanaf 16.00 uur)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.cafe-duende.nl

Openingstijden
Zeven dagen per week: 16.00 - 24.00 | Vrijdag & zaterdag: 16.00 - 01.00

Duende ligt in het hart van de Jordaan, om de hoek bij de Noordermarkt. Er is doorgaans volop parkeergelegenheid in de straat. Vanaf het Centraal Station loopt u in 10 minuten naar ons toe.

Flamenco café Duende

Optredens
Op zondagmiddag zijn er regelmatig optredens van flamencoartiesten uit binnen- en buitenland, in Duende.
De achterzaal van het restaurant verandert dan in een heuse Tablao, waar u onder het genot van een drankje de vele varianten van de flamenco-muziek kunt beluisteren.

Flamenco concerten op zondagmiddag, zie:
concertagenda Duende

Open Mic | Peña Flamenca
Ook is er op de eerste zondag van de maand (uitzondering daargelaten, check de homepagina van deze site) een open podium voor flamencoliefhebbers, de Peña.
Onder leiding van Maria Spaans - Stichting Terremoto
Iedereen is welkom om te zingen, te dansen of gewoon te luisteren.
Entree is gratis.

Presentaties open podium aub een week vooraf opgeven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
i.v.m. programmering
T: 06 209 56 553 – donderdag 11.30-13.00 uur

Programma
Vanaf 19.15 uur: BAILAR SEVILLANAS
20.15 uur: PEÑA FLAMENCA | OPEN MIC presentaties
Vanaf 21.15 - 22.30 uur: ‘JUERGA’ (Jamsessie) por Tangos y Bulerías..met zang, dans, gitaar, cajón en palmas.

Barra

KETELHUIS 

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag

T: 070-211 9988
 
www.denieuweregentes.nl/agenda

El Pub Flamenco
Een tweewekelijkse flamenco-avond in het intieme Ketelhuis van De Nieuwe Regentes! Dé plek om hedendaagse flamenco te beleven in Den Haag.

Na wat omzwervingen is Theater De Nieuwe Regentes de thuisbasis voor vaste flamenco avonden. Flamenco-artiesten zullen daar de kunsten van deze Spaanse dans- en muziekstijl ten gehore brengen. Met een open podium, waar iedereen kan laten zien wat er allemaal mogelijk is op flamencogebied.

De flamencoavonden zijn op vrijdag, met een super line-up!

De deuren gaan open om 20:15 en het optreden begint om 20:30. Er zijn twee sets optreden en één set open podium m.m.v. de artiesten. Doe mee in de derde set en kom gezellig langs!

Tip: Reserveer op tijd voor een verzekerd plaatsje en koop online.

Openingstijden kassa
dinsdag en donderdag van 10-16 uur
woensdag en vrijdag van 9-13 uur
én een uur voor iedere voorstelling
Op maandag is het theater voor publiek gesloten.

Theater De Nieuwe Regentes
De Nieuwe Regentes is een buurtgericht theaterhuis waar kunst- en cultuuruitingen voor en door de buurt plaatsvinden. Door de inzet van 100 vrijwilligers, kan De Nieuwe Regentes een bruisend programma neerzetten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorstermanstraat 1
Antwerpen

T: +32 3 830 31 99

www.alandalus.be

De Antwerpse Peña Al Andalus is een begrip onder de liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur.

Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio del Nene in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, zijn de “Aficionados” van heinde en verre toegestroomd om te genieten van onvervalste flamenco. Met dit levenswerk trachten zij al meer dan 24 jaar een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen.

Optredens
Op zaterdagavonden kan je komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie - uiteraard vergezeld van een meestal gratis flamenco-optreden in een ongedwongen, aangenaam familiale sfeer.

De mooiste momenten in de Peña zijn zeker de flamenco live-voorstellingen waarbij regelmatig groepen uit Spanje worden uitgenodigd.
Er zijn "Sevillanas"-avonden en opendeurdagen, waar de keurgroep van de school de bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen. Ook jongerengroepen uit alle uithoeken van België krijgen in de Peña de kans hun talent te laten zien.

Als hoogtepunten organiseert Peña Al Andalus jaarlijks de “Fiesta Flamenca” in het Zuiderpershuis, en de immens populaire “Feria Andaluza” in het Provinciaal Recreatiedomein de Schorre te Boom.