Lessen Flamencodans
Seizoen 2021/2022
op donderdagavond, v.a. 26 aug

Haarlem


Beginners
Intermediate niveau
Advanced niveau

Locatie

Centrum HART - zaal 012
de Kleine Houtweg 18, Haarlem

De studio bij Centrum HART is groot en fijn én er is uiteraard een café bij en een hoop gezelligheid van alle mensen die cursussen geven in het pand.
Niveau, tijden

Donderdag vanaf 26 augustus 2021
18.30 - 19.30  Beginners
19.30 - 20.30  Intermediate
20.30 - 21.30  Advanced


Tarieven
Betaling per blok | € 300 per 20 lessen

Inschrijvingen
Inschrijving voor een cursus gaat via inschrijfformulier lessen
Vermeld naam, adres, telefoonnummers en e-mailadres, en geef aan op welke manier je het lesgeld voldoet.

De inschrijving is pas geldig als ze binnen is en gaat op volgorde van binnenkomst.
U ontvangt na inschrijving, een bevestiging per mail.
Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.

Betalingen
Over te maken via de IBAN van Pastora Flamenco NL23 KNAB 0259 7831 45
Of contant aan de docente op de 1e lesdag, vooraf aan de les.

Bij vragen, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Maria Spaans

Kleding en schoeisel
Als je beginner bent, trek dan gemakkelijke kleding aan, en schoenen met een gladde zool en liefst een kleine hak (rond de 5 cm) die goed zitten.
Informatie over de inhoud en achtergrond van flamenco en waar je kleding en schoenen en CD’s kunt kopen, vraag je aan de docente in de 1e les.
Het advies is om tijdens het 1e blok nog niet persé schoenen en kleding aan te schaffen (of een rok zelf te maken via een patroon), maar even te kijken of de lessen bevallen. Pas daarna wordt het wel aangeraden.

foto - Th-d-KorteLesinhoud
In de flamencolessen van Pastora is leren dansen belangrijker dan een dans leren. Je leert zo autonoom mogelijk om te gaan met de muziek en de dans.

Er wordt veel aandacht besteed aan het verstevigen of creëren van een stevige basis en daardoor kunnen verschillende niveaus groeien binnen eenzelfde les.

Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt in een goede sfeer hard gewerkt aan de verschillende aspecten van flamencodans: houding, fysiek bewustzijn, arm gebruik, voetenwerk, diverse ritmes.
 

foto - haik ahekianPASTORA FLAMENCO
Flamencodancer Pastora had the honour to share the stage with great musicians such as Pepe de Pura, Juan Jose Amador, Luis Amador, Antonio Carrasco. Every year she goes on tour with the dancer Noelia Sabarea from Algeciras, where Pastora lived for three years. She was invited to participate in the exclusive masterclass with Farruquito at the Dutch Flamencobiennale.

Pastora is an experienced and qualified teacher and worked at the academy Noelia Sabarea in Spain.
She gave workshops to adults and children in different countries, in Holland in Muziekgebouw aan t IJ and in various theatreacademies.

Right now Pastora is teaching weekly classes in Amsterdam,in Rotterdam at SKVR, in Studio Hart Haarlem.  

Pastora was formed by many different masters in Madrid at Amor de Dios, in Sevilla at the academy Matilde Coral, in Jerez in many courses during the festival de Jerez, in daily private coaching with Noelia Sabarea.
She travels regularly to Spain to improve her knowledge and abilities within this great artform. At the conservatory in Rotterdam she continues to study with singers and guitarplayers in the weekly masterclass of Irene Alvarez.


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren