DANSVLOER TE HUUR

Dansers opgelet!

Heb je een optreden, maar er is geen goede dansvloer aanwezig?

Neem dan je eigen parketvloer mee!

De vloer bestaat uit:
- 10 parket vloerdelen van 92 x 92 cm; de panelen zijn 2.5 cm dik. Zijranden niet beschikbaar (zie foto).
- De vloerdelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen d.m.v. een inschuifbaar metalen frame.
- Dempende ondervloer (Gamma parket-ondervloer, 1 cm dik).

Gebruik in de praktijk
- De 10 vloerdelen kunnen in elke vorm aan elkaar worden gelegd, bijv. 3 bij 3 (2.76 x 2.76 meter) of 5 bij 2 (4.60 x 1.84 meter). De bevestiging is zeer eenvoudig.
- Het metalen frame rondom de vloerdelen dient ter bescherming en ter bevestiging aan elkaar. NB: rondom elk vloerdeel zitten dus enkele mm's metalen rand waardoor je wel eens met je schoen metaal zult raken: dit is niet ideaal voor flamenco maar onvermijdelijk.
- De ondervloer is sowieso aan te bevelen, maar is echt absoluut noodzakelijk als je op een betonnen of stenen vloer danst, omdat de dansvloer anders erg hol/hard/schel klinkt. De ondervloer dempt het geluid en het danst ook prettiger. Ook als de vloer niet geheel vlak is is de ondervloer nodig.

- Check de website van de producent voor meer info: www.sicoinc.com
- Indien er veel animo is voor de vloer overweeg ik eventueel meer panelen aan te schaffen, zodat ook grotere oppervlaktes mogelijk worden.

INFORMATIE EN VERHUUR
Maria Spaans (Amsterdam)
Contact via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kosten
- De huurprijs is 35,- euro (excl. btw) voor een eenmalig optreden.
- Heb je de vloer langer of vaker nodig dan is overleg over de prijs mogelijk.
- De ondervloer is niet robuust en raakt makkelijk beschadigd tijdens vervoer, leggen en opruimen; het gebruik van de ondervloer is bij de prijs inbegrepen; wel verwacht ik in overleg en naar redelijkheid dat je de beschadigde delen vervangt (Gamma-prijs voor een pak van 10 m2 = ca. 16 euro).
- Zelf op te halen en terugbrengen (Amsterdam-Centrum, vlakbij de Haarlemmerpoort); in overleg kunnen we bezorgen, maar alleen in uitzonderlijke gevallen en tegen meerkosten.

Vervoer
- In principe is de dansvloer te vervoeren in iedere auto maar dit moet niet onderschat worden: de tien delen wegen bij elkaar zo'n 140 kg en 92 x 92 x 2,5 cm is groter dan je denkt.