Adrian Elissen
FLAMENCOGITAAR

Inmiddels is hij bezig een internationale solisten carrière aan het opbouwen en speelt hij op verschillende internationale podia waaronder: het Concertgebouw, Amsterdam, het 11de Internationale Percuba Festival, Cuba en het Etnoritmixfestival, Istanboel. Recentelijk wordt hij veel gevraagd voor solo recitals in het internationale gitaarcircuit en is zijn tweede solo cd "Amalgama" uitgebracht op het Silvox label.
Met het hoogste cijfer ooit behaald als solist Cum Laude afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium bij Paco Peña waar hij ook is gevraagd als extern jurylid van de eindexamencommissie.
Adrian is werkzaam geweest in verschillende Spaanse Flamencogezelschappen waaronder die van Juan Ramón Caro en danser Andrés Marín en geeft muzikale leiding aan een Sufi - Flamenco project die internationaal optreedt. Tevens is hij docent geweest aan het Taller Flamenco te Sevilla.

Ook de andere groepsleden staan garant voor een weergaloos optreden en hebben hun sporen meer dan verdiend in het internationale concertcircuit.

Herman van Haaren
VIOOL

Hij studeerde klassieke viool bij Katy Sebesteyn uit Boedapest uit de Hongaarse lijn van Joachim, Hubay en Gertler, en jazz en improvisatie bij Pierre Blanchard uit Parijs uit de Franse lijn van Warlop, Grapelli en Ponty.

Op een van de laatste edities van het NOS Internationale Jazz Concours destijds kreeg hij de 1e plaats.

De afgelopen twee decennia is hij een vaste waarde in het Metropole Orkest, en behoort hij er tot improviseerende solisten Als solist verleende hij in en buiten het orkest zodoende zijn medewerking aan vele concert-, Cd- en Dvd-producties waaronder die met: Mike Keneally (Zappa), Markus Stockhausen, Paul van Kemenade, Robert Fripp, Gino Vanelli, Edu Lobo, Martin Fondse, Antonio Guzman, Adrian Elissen, Jeroen van Vliet, Stef Bos, Freek de Jonge, BEAM, Peter Tiehuis, Hans Teurlings, Lex Bolderdijk, etc..

Erminia Fernandez Cordoba
FLAMENCOZANG

Met haar rijkgeschakeerde stem heeft Erminia Fernández Córdoba een breed publiek bereikt in landen zoals Spanje, Turkije en Argentinië. In de afgelopen jaren heeft zij in diverse nationale en internationale radio- en tv-programma’s opgetreden.
In 1998 verhuisde ze naar Nederland en heeft ze aan het Rotterdam's conservatorium Flamenco en latijns Amerikaanse muziek gestudeerd.

Franklin Heilijgers
FRETLOZE BAS

Is vanaf zijn 18de werkzaam als professioneel muzikant. Hij speelt sinds 1995 met diverse wereldmuziekgezelschappen, op vele grote podia in binnen- en buitenland. Vanaf 2007 is de samenwerking met Flamencogitarist Adrian Elissen.
Het Flamencospel van Franklin op de fretloze bas is niet onopgemerkt gebleven blijkt uit een quote van het Limburgs Dagblad ”Franklin Heilijgers is misschien nu al wel een van de beste Flamencobassisten van de Benelux”.

Miguel Hiroshi Garcia
PERCUSSIE

Hij groeide op in Granada (Spanje). Zijn interesse in muziek maakte hem reizen rond de wereld, op zoek naar nieuwe geluiden en manieren van expressie.
Hij studeerde in Andalusië, Barcelona, en Cuba en kreeg een graad op Latin percussion in het Conservatorium van Rotterdam.
Op dit moment, Miguel bestudeert een Jazz percussie Master cursus in het Conservatorium van Amsterdam en ook het onderwijs slagwerk aan het Conservatorium van Rotterdam.
Als een multi-percussion speler, hij neemt deel aan meerdere Flamenco, Jazz, World Music, Theater en dans projecten en toert vele landen in Europa en Azië.
Compás, Flamenco en smaken uit andere culturen worden uitgedrukt via de stem, de geluiden van het lichaam en de cajón.