Workshop Flamencodans
4-5-6 september 2020

Met in achtneming regels Corona: max 10 deelnemers per groep. Aanpassingen studioruimte en constante aanvoer verse lucht en afvoer oude lucht.

Amsterdam


Basico niveau >2-3,5 jr erv Bulería por Soleá
Intermedio niveau >4-6 jr erv Petenera+ waaier
Avanzado niveau >7 jr erv Abandolado


Spaanse Flamencodanseres Irene Álvarez (Sevilla) komt naar Amsterdam voor een workshop.

Aficionados kunnen hun, techniek en stijl verfijnen, o.l.v. deze prachtige danseres en geweldig docent. Een uitdaging en bijzondere kans!

Gitaarbegeleiding nntb


Locatie 

Studio -109, Q-Factory
Atlantisplein 1, Amsterdam
Route: www.q-factory-amsterdam.nl

Niveau Basico (>2-3,5 jr erv) Bulería por Soleá
4 sept: 18.00-19.10
5 sept: 18.45-20.15
6 sept: 21.00-22.10
Prijs: € 125 /130 

Niveau Intermedio (>4-6 jr erv) Petenera + waaier
4 sept: 21.00-22.10
5 sept: 20.30-22.00
6 sept: 19.40-20.50
Prijs: € 130 /135

Niveau Avanzado (>7 jr erv) Abandolado
4 sept: 19.20-20.55
5 sept: 17.00-18.30
6 sept: 18.00-19.20 
Prijs: € 130 / 135 

Inschrijvingen

Via: het inschrijfformulier

Betalingen

Het lesgeld aub overmaken op IBAN: NL67 INGB 0007 3244 48
ten name van Stichting Terremoto, Amsterdam.
BIC: INGBNL2A (for people outside of EU)

Algemene Voorwaarden - Betalingen
Inschrijving voor de workshop is bindend, er wordt van je verwacht dat je komt en aan de betaling voldoet.
Restitutie van het lesgeld is helaas niet mogelijk.

Betalingen per bank dienen uiterlijk binnen te zijn op 14 dagen vooraf aan de workshop.
Bij vanaf 14 dagen vooraf inschrijven kost de workshop 5,- meer en kunt U dan alleen nog contant betalen, op de 1e dag van de workshop, vooraf aan de les!


Corona-voorschriften

Gelieve niet te komen als je grieperig bent, hoest, of verkouden bent, of in aanraking bent geweest met mensen die Corona hebben. Het is belangrijk dat je in de studio de 1,5 m afstand houdt van anderen.
Aub thuis omkleden, en een eigen handdoek mee te nemen. 

Stichting Terremoto - Arte y Flamenco
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


IRENE ÁLVAREZ 
(Sevilla)
IRENE ALVAREZ De Sevilliaanse Flamenco danseres Irene Alvarez begint haar opleiding in klassiek-Spaanse dans reeds op negenjarige leeftijd bij de befaamde Matilde Coral aan het "Real Conservatorio de Musica y Danza" te Sevilla.
In 1993 behaald ze daar haar diploma en sindsdien heeft ze haar opleiding voortgezet bij dans-grootheiden als El Güito, Manolo Marin, Javier Latorre, Isabel Bayón, José Galván, Pilar Ogalla, Angel Atienza en Manuel Betanzos.
Voortbouwend op de traditionele Flamenco heeft ze haar eigen, onmiskenbare stijl ontwikkelt die zich steeds beweegt tussen een impulsieve, soms vrij moderne expressie, en de feminiene elegantie die het kenmerk is van de Sevilliaanse school.

Ze is assistente van de maestra Isabel Bayon tijdens het festival van Jerez in de jaren 2009, 2010, 2012 en 2018, en tegenwoordig gastdocente bij Codarts - Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam).

1992 was Irene te zien in de Film "Sevillanas" van Carlos Saura, maar eigenlijk begint ze pas vanaf 2002 regelmatig in tablaos en internationale theaters op te treden.
Ze werkt samen met de gitarist Antonio Andrade en de danser Federico Ordoñez, met wie ze het ensemble "DOS" opricht.
Naast haar optredens op diverse Europese festivals (o.a. Gitaarfestival Balatonfüred, Hongarije, Festival "Sur les Routes des Musiques Tsiganes", Caen, Frankrijk, Berliner Philharmonie, Duitsland, Flamenco Festival Rotterdam, Gypsyfestival Tilburg, Nederland) werd ze ook al uitgenodigd als gastsoliste bij de gitarist Rafael Cortes, het Poolse ensemble "Los Payos", "Sevilla Mia" (José Ramirez, Cristina Hall), "Inspiracion Flamenca" (met gitarist Ulrich Gottwald) en bij verschillende cross-over projecten, zoals "El Pelele- Noche de Canciones Españolas", het indisch-andalusisch "Kathak Flamenco" met het "Music Ensemble of Benares" en José Parrondo, de "Classic Club Nights" met de trombonisten van het "Rotterdams Philharmonisch Orkest“, en meer recent, de samenwerking met het flamenco/jazz ensemble Tiempos Nuevos (Edsart Udo de Haes, Maria Marin) of de BVR Flamenco Big Band (Bernard van Rossum) als gast danseres.

Samen met gitarist Alexander Gavilán, zangeres Carmen Fernandez en percussionist Ruven Ruppik produceert ze de programma's "De Alegrias y Soledad" en "ZarZamora".

In 2017 en 2019 gaat Irene op tournee door heel Nederland met de productie „Carmen“ van Tania Kross, en is ze te zien in diverse tv programma's als gastdanseres, ondermeer in de live tv gala van het Koningsdag concert. In 2017 maakt ze samen met de gitariste en zangeres Maria Marin het project MUSA waarvan op de Nederlandse en Belgische podia nog steeds kan worden genoten.