MOBIELE FLAMENCO DANSVLOER TE HUUR


DANSVLOER TE HUUR

Dansers opgelet!

Heb je een optreden, maar er is geen goede dansvloer aanwezig?

Neem dan je eigen parketvloer mee!

De vloer bestaat uit:
- 10 parket vloerdelen van 92 x 92 cm; de panelen zijn 2.5 cm dik. Zijranden niet beschikbaar (zie foto).
- De vloerdelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen d.m.v. een inschuifbaar metalen frame.
- Dempende ondervloer (Gamma parket-ondervloer, 1 cm dik).

Gebruik in de praktijk
- De 10 vloerdelen kunnen in elke vorm aan elkaar worden gelegd, bijv. 3 bij 3 (2.76 x 2.76 meter) of 5 bij 2 (4.60 x 1.84 meter). De bevestiging is zeer eenvoudig.
- Het metalen frame rondom de vloerdelen dient ter bescherming en ter bevestiging aan elkaar. NB: rondom elk vloerdeel zitten dus enkele mm's metalen rand waardoor je wel eens met je schoen metaal zult raken: dit is niet ideaal voor flamenco maar onvermijdelijk.
- De ondervloer is sowieso aan te bevelen, maar is echt absoluut noodzakelijk als je op een betonnen of stenen vloer danst, omdat de dansvloer anders erg hol/hard/schel klinkt. De ondervloer dempt het geluid en het danst ook prettiger. Ook als de vloer niet geheel vlak is is de ondervloer nodig.

- Check de website van de producent voor meer info: www.sicoinc.com
- Indien er veel animo is voor de vloer overweeg ik eventueel meer panelen aan te schaffen, zodat ook grotere oppervlaktes mogelijk worden.

INFORMATIE EN VERHUUR
Eric Nieuwendijk (Amsterdam)
Contact via: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kosten
- De huurprijs is 30,- euro voor een eenmalig optreden.
- Heb je de vloer langer of vaker nodig dan is overleg over de prijs mogelijk.
- De ondervloer is niet robuust en raakt makkelijk beschadigd tijdens vervoer, leggen en opruimen; het gebruik van de ondervloer is bij de prijs inbegrepen; wel verwacht ik in overleg en naar redelijkheid dat je de beschadigde delen vervangt (Gamma-prijs voor een pak van 10 m2 = ca. 16 euro).
- Zelf bij mij thuis ophalen en terugbrengen (Amsterdam-Centrum, vlakbij Theater Carré); in overleg kan ik bezorgen maar alleen in uitzonderlijke gevallen en tegen meerkosten.

Vervoer
- In principe is de dansvloer te vervoeren in iedere auto maar dit moet niet onderschat worden: de tien delen wegen bij elkaar zo'n 140 kg en 92 x 92 x 2,5 cm is groter dan je denkt.